Home / Tag Archives: asnjeherealessia

Tag Archives: asnjeherealessia

Konkurron në “Miss Italia” me fëmijën në krah! (Foto)

Në Romë po zhvillohen përgatitjet për konkursin “Miss 365”. Në mes konkurrenteve garën për Miss Italia, është vënë re edhe diçka e pazakontë dhe që nuk e kemi parë në spektakle të missit asnjëherë. Alessia Spagnulo, njëra nga bukuroshet është shfaqur në provat me vajzën e saj 5-muajshe në krah.. …

Lexone