Home / Tag Archives: artikull

Tag Archives: artikull

Foto/ Në këto shtete jetojnë femrat më të bukura në botë

Nga mbi 195 shtete të botës, në këtë artikull do të gjeni ‘Top 16 vendet që kanë femrat më të bukura në botë’. Në secilën prej tyre, kjo bukuri është subjektive dhe varet nga tiparet e popullsisë së vendit të cilit i referohet.Etiopia Brazili Argjentina Korea5. India6. Venezuela7. Italia8. Trinidad9. Kanadaja10. Shtetet e Bashkuara të Amerikës11. Australia12. Mbretëria e Bashkuar13. Filipinet14. Rusia15. Suedia16. IraniThe post Foto/ Në këto shtete jetojnë femrat më të bukura në botë appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone