Home / Tag Archives: ambjentalistet

Tag Archives: ambjentalistet

FOTOT: Hekuri, betoni dhe eskavatorët pushtojnë Valbonën, ja si po e shkatërrojnë Hec-et këtë mrekulli

Kur shkon në Valbonë, rrugës të bien në sy këto rrethime , tabela e roje që të thonë mos fotografo.Por në fotografuam, se nuk na rrihej pa e dërguar në dritare.net që ta shohin ata ambjentalistët e Parkut të Liqenit.Shikoni si po shkatërrohen këto bukuri të rralla, ku janë ambjentalistët që bënë namin kur u ndërtua këndi i lojrave te liqeni, ku nuk u pre asnjë pemë? Dini gjë?Mbase fotot nuk kanë efektin e duhur se janë bërë në distancë, ngaqë nuk të lejojnë.Është plot roje, beton e zhurmë Valbona, tani.Zhurma e betoniereve shkon bujtinë, me bujtine, si zhurma e bishës që po vret të bukurën.Valbona na la. Të na rrojnë ambjentalistët./dritare.net/

Lexone