Home / Tag Archives: albatritin

Tag Archives: albatritin

Egzona vishet me setër e pantolla, e çmend Albatritin kaq seksi

Egzona e Albatritit duket shumë provokuese edhe kur është e veshur deri në flokë. E këtë e bën me apo pa qëllim, nuk dihet, por diçka është e sigurtë, po e çmend Albatritin dhe jo vetëm atë. Së fundi ajo i është larguar fustaneve tejet elegantë dhe i është rikthyer …

Lexone