Home / Tag Archives: aktivekjo

Tag Archives: aktivekjo

FOTOT: Njihuni me “bishën” me 6 rrota

Marka e njohur e fuoristradave, Range Rover pritet të sjellë një revolucion, përsa i përket makinave të së ardhmes ,me modelin e saj të ri.Modeli i ri quhet SLT (Superyacht Land Tender), emër ky i marrë nga krijuesi që merret me mjete lundruese, dhe është një version 6×6, pra me 6 goma aktive.Kjo makinë do të këtë një super luks përsa i përket pajisjeve brenda saj. (TemA)

Lexone