Home / Tag Archives: aktakuze

Tag Archives: aktakuze

Aktakuzë kundër aktores së “O Sa Mirë”, ja çfarë ka bërë

Aktorja e njohur e “O Sa Mirë”, Adriana Matoshi pritet që shumë shpejt të përballet me drejtësinë. Prokuroria themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë ndaj aktores dhe ish-bashkëshortit të saj. Aktakuza ka të bëjë me një diskotekë në Gjilan, që është në emër të aktores. Prokuroria pretendeon se Matoshi me …

Lexone