Sport

LeBron pasurohet nga ecuria fantastike e Liverpulit

LeBron Xhejms fiton gjithnjë, jo më kot e thërrasin Mbreti. Basketbollisti i famshëm, i cili po mundohet të çojë Klevelandin sërish te titulli në NBA, tashmë fiton edhe pa qenë vetë në fushë. Shembulli i fundit? Kualifikimi i Liverpulit për në finalen e Champions League.

Nëpërmjet një operacioni të kompanisë së tij të marketingut (LRMR) Xhejms ka blerë në vitin 2011 2% të aksioneve të Liverpulit, sipas ESPN.

Në atë moment 2% vlente 6.5 milionë dollarë dhe tani që Liverpuli ka mbërritur në finale për herë të parë pas 11 vitesh, aksionet e Xhejmsit kushtojnë rreth 32 milionë dollarë.

Liverpuli ndryshoi pronar në vitin 2010 për 477 milionë dollarë, por verën e shkuar vlente 1.400 milionë dollarë sipas revistës Forbes dhe në kët moment vlen rreth 1.600 milionë, sipas ESPN.

Loading...

LeBron Xhejms fiton gjithnjë, jo më kot e thërrasin Mbreti. Basketbollisti i famshëm, i cili po mundohet të çojë Klevelandin sërish te titulli në NBA, tashmë fiton edhe pa qenë vetë në fushë. Shembulli i fundit? Kualifikimi i Liverpulit për në finalen e Champions League.

Nëpërmjet një operacioni të kompanisë së tij të marketingut (LRMR) Xhejms ka blerë në vitin 2011 2% të aksioneve të Liverpulit, sipas ESPN.

Në atë moment 2% vlente 6.5 milionë dollarë dhe tani që Liverpuli ka mbërritur në finale për herë të parë pas 11 vitesh, aksionet e Xhejmsit kushtojnë rreth 32 milionë dollarë.

Liverpuli ndryshoi pronar në vitin 2010 për 477 milionë dollarë, por verën e shkuar vlente 1.400 milionë dollarë sipas revistës Forbes dhe në kët moment vlen rreth 1.600 milionë, sipas ESPN.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . LeBron pasurohet nga ecuria fantastike e Liverpulit LeBron pasurohet nga ecuria fantastike e LiverpulitRating: 5.0
To Top