Home / Jeta

Jeta

As në punë e as në internet: Vendi ku do ta takoni fatin e jetës

As në punë e as në internet: Vendi ku do ta takoni fatin e jetës

Nëse jeni duke kërkuar fatin e jetës tash e një kohë, atëherë keni qenë duke kërkuar në vende të gabuara. Por nuk keni faj, fundja fundit, askund nuk ekziston një udhëzues që tregon se ku duhet ta kërkojmë dashurinë, transmeton Telegrafi. Mirëpo, një hulumtim i fundit duket se e ka …

Lexone

Buzëqeshja – sekreti për të hyrë në zemrën e një gruaje?

Nëse po kërkoni një lidhje afatgjatë, studimet më të fundit ju vijnë në ndihmë. Femrat preferojnë meshkujt që buzëqeshin për lidhje afatgjata, ndërsa meshkuj seriozë për lidhje afatshkurtra. Pamja e ngrysur e aktorit ikonë, James Dean, mund t’i ketë lënë gratë e asaj kohe pa frymë, por shkenca zbulon një …

Lexone

Gjërat më të pakëndshme që mund t’ju ndodhin gjatë seksit

Gjërat më të pakëndshme që mund t’ju ndodhin gjatë seksit

Fjala e thënë pa dashje, cikli i paplanifikuar, aroma jo e mirë nga goja, janë vetëm disa situata aspak të këndshme, të cilat mund t’ju ndodhin në shtrat. Situata të tilla nuk janë të rralla dhe mund t’i ndodhin secilit, por si të veprohet dhe si të silleni në situata …

Lexone

LEGJENDË URBANE APO E VËTETË: SI HUNDA ashtu edhe MBURRJA

28585176-99158

Nëse ju jeni kureshtare se çfarë është i dashuri juaj, vështrojeni hundën e tij dhe do të mësoni të gjitha ato që nuk mund të shihen me shikim të parë. Pikërisht forma e hundës mund t’ju zbulojë shumëçka nga karakteret e njerëzve, gjë që është posaçërisht e rëndësishme kur njihni …

Lexone

Si vështrojnë vajzat, e si meshkujt

Si vështrojnë vajzat, e si meshkujt

Kur shohin dikë që u pëlqen, meshkujt dhe femrat vështrojnë dhe mendojnë për gjëra krejtësisht të ndryshme. Mësoni se ç’është tërheqëse për gjininë tjetër! Për meshkujt gardëroba të cilën e ka veshur femra nuk është me rëndësi – do të fantazojë dashurinë, mirëpo mendimet e para do t’i ketë lidhur …

Lexone

Seksi me ish të dashurin: Mësoni se a ju duhet fare ta bëni!

Seksi me ish të dashurin nuk është gjithmonë ide e mirë, mirëpo as edhe gjithmonë e keqe! Shumica e çifteve pas ndarjes vazhdojnë të bëjnë seks, derisa të dy janë të vetëm. Mirëpo, ndonjëherë gjërat dinë edhe të komplikohen. Megjithatë, që të jemi të sinqertë, po ju tregojnë të gjitha …

Lexone