Home / ShowBiz / Tre mënyra si t’i shmangeni rrëzimit gjatë shtatzënisë
Tre mënyra si t’i shmangeni rrëzimit gjatë shtatzënisë

Tre mënyra si t’i shmangeni rrëzimit gjatë shtatzënisë

Tre mënyra si t’i shmangeni rrëzimit gjatë shtatzënisë
Tre mënyra si t’i shmangeni rrëzimit gjatë shtatzënisë

Periudha e shtatzënisë është e veçantë për gratë.

Në këtë kohë përveç kënaqësisë shpirtërore që gratë përjetojnë, ato duhet të rrisin kontrollet te gjinekologu por edhe të ndërmarrin disa masa që të mos e rrezikojnë pasardhësin.

Një nga gjërat që duhet pasur kujdes është rrëzimi.

Ka katër gjëra esenciale ndaj të cilave në periudhën nëntë mujashe duhet shtuar kujdesi, ato janë:

1. Largojini pengesat nëpër dyshemenë  e shtëpisë suaj.
2. Mbahuni kur ecni, si shkallëve dhe kini kujdes kur ecni nëpër terren të rrëshqitshme.
3. Keni shumë kujdes me mbathjet, madhësinë dhe formën e tyre.

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje