ShowBiz

Në ankand letra e Tupac për Madonnën: Po të lë se je e bardhë

Në vitin 2017 mbretëresha e popit kishte mundur të bllokonte shitjen e disa objekteve të saj personale të nxjerra në ankand në New York.

Mes tyre që letër që daton në vitin 1995 e firmosur nga Tupac; mes rreshtave reperi i njohur, që do të humbte jetën tragjikisht një vit më vonë, shpjegonte arsyet që e kishin detyruar të ndahej prej saj dhe theksonte pikërisht faktin që ajo ishte e bardhë.

Por tashmë një gjykatë në New York ka vendosur se ish-‘Material Girl’ nuk mund të ketë asnjë të drejtë mbi disa objekte, përfshirë edhe këtë letër, pasi sipas vendimit kishte pritur shumë gjatë përpara se t’i kërkonte ish-bashkëpunëtores së saj Darlene Lutz që t’ia rikthente ato.

25 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Në vitin 2017 mbretëresha e popit kishte mundur të bllokonte shitjen e disa objekteve të saj personale të nxjerra në ankand në New York.

Mes tyre që letër që daton në vitin 1995 e firmosur nga Tupac; mes rreshtave reperi i njohur, që do të humbte jetën tragjikisht një vit më vonë, shpjegonte arsyet që e kishin detyruar të ndahej prej saj dhe theksonte pikërisht faktin që ajo ishte e bardhë.

Por tashmë një gjykatë në New York ka vendosur se ish-‘Material Girl’ nuk mund të ketë asnjë të drejtë mbi disa objekte, përfshirë edhe këtë letër, pasi sipas vendimit kishte pritur shumë gjatë përpara se t’i kërkonte ish-bashkëpunëtores së saj Darlene Lutz që t’ia rikthente ato.

25 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Në ankand letra e Tupac për Madonnën: Po të lë se je e bardhë Në ankand letra e Tupac për Madonnën: Po të lë se je e bardhëRating: 5.0
To Top