ShowBiz

Festivali i ngjyrave në sheshin ‘Nënë Tereza’

Tirana është mbushur me ngjyra ditën e sotme. Është mbajtur për herë të parë në vendin tonë “Colour Day Festival”.

Një skenë shumëngjyrëshe në sheshin “Nënë Tereza” mirëpriti me mijëra të rinj, performuesit më të mirë, DJ dhe bandat muzikore.

Të gjithë të apasionuarit pas muzikës që morën pjesë në këtë event të veçantë patën mundësi të shijojnë surprizat dhe aktivitetet e shumta.

12 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Tirana është mbushur me ngjyra ditën e sotme. Është mbajtur për herë të parë në vendin tonë “Colour Day Festival”.

Një skenë shumëngjyrëshe në sheshin “Nënë Tereza” mirëpriti me mijëra të rinj, performuesit më të mirë, DJ dhe bandat muzikore.

Të gjithë të apasionuarit pas muzikës që morën pjesë në këtë event të veçantë patën mundësi të shijojnë surprizat dhe aktivitetet e shumta.

12 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Festivali i ngjyrave në sheshin ‘Nënë Tereza’ Festivali i ngjyrave në sheshin ‘Nënë Tereza’Rating: 5.0
To Top