ShowBiz

Edona prezanton anëtarët e familjes: Aty ku jeta fillon dhe dashuria kurrë nuk mbaron

Edona prezanton anëtarët e familjes: Aty ku jeta fillon dhe dashuria kurrë nuk mbaron
Loading...

Edona prezanton anëtarët e familjes: Aty ku jeta fillon dhe dashuria kurrë nuk mbaron

Edona Llalloshi këngëtarja e cila me zërin dhe bukurinë ka bërë për vetë gjeneratë pas gjenerate dhe ajo që më shumë është çmuar për elegancën që në mënyrë të denjë gjithmonë është paraqitë para publikut, shkruan Kosovarja.

Edona gëzon një jetë të mbushur me dashuri me bashkëshortin, fëmijët por ajo që e përmbush si njëri pa dyshim është familja prindërit, motra vëllai. Janë këta njerëzit që pa diskutim janë ata që i japin vlerë dhe kuptim jetës së saj. Në një përmbledhje fotografish të familjes Edona kishte dhënë dhe një përshkrim të fjalëve që tregon relacionin e saj me familjen ‘Familja….aty ku jeta fillon dhe dashuria kurr s’mbaron’. Por ndjekësit si pa pritur kanë reaguar ndaj saj se pse nuk ka fotografi të nuses Erxhinës në mesin e tyre .

Edhe pse këtu në këtë fotografi ajo ka vetëm antarët e familjes prindër, motra, vëlla dhe askënd tjetër as edhe fëmijët apo bashkëshortin. Edona ka një raport të mire me vëllain Milotin gjithashtu edhe me kunatën Erxhinën dhe ka shumë fotografi edhe me ta.

Edona prezanton anëtarët e familjes: Aty ku jeta fillon dhe dashuria kurrë nuk mbaron

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Edona prezanton anëtarët e familjes: Aty ku jeta fillon dhe dashuria kurrë nuk mbaron Edona prezanton anëtarët e familjes: Aty ku jeta fillon dhe dashuria kurrë nuk mbaronRating: 5.0
To Top