Shendet

Vaji Media, zgjidhja për rënien dhe dëmtimin e flokut

Zgjidhja e problemeve me rënien e flokut, dëmtimeve të tij i erdhi fundi me Vajin Media. Ai përbëhet nga 7 bimë të shtrydhura në një vaj të vetëm.

Përdorimi:

Aplikohet 2 herë në ditë duke masazhuar skalpin e kokës me vajin Media. Ky vaj ka në përbërjen e tij dhe sasi kolagjeni, i cili jep një përforcim dhe ushqim flokut. Vaji prodhohet në një zonë të thellë të Spanjës.

Sasia 250ml kushton 35 Euro. Cel 069 20 69 981

Loading...

Zgjidhja e problemeve me rënien e flokut, dëmtimeve të tij i erdhi fundi me Vajin Media. Ai përbëhet nga 7 bimë të shtrydhura në një vaj të vetëm.

Përdorimi:

Aplikohet 2 herë në ditë duke masazhuar skalpin e kokës me vajin Media. Ky vaj ka në përbërjen e tij dhe sasi kolagjeni, i cili jep një përforcim dhe ushqim flokut. Vaji prodhohet në një zonë të thellë të Spanjës.

Sasia 250ml kushton 35 Euro. Cel 069 20 69 981

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vaji Media, zgjidhja për rënien dhe dëmtimin e flokut Vaji Media, zgjidhja për rënien dhe dëmtimin e flokutRating: 5.0
To Top