Home / Shendet / Mister origjina e insulinës që vjen në Shqipëri për diabetikët
Një nga tre ilaçet jetikë për diabetikët që hyjnë në Shqipëri përmes Ministrisë së Shëndetësisë, nuk ka barcode.Ky është një shqetësim më vete për të sëmurët me diabet.Për këtë problematikë, të cilën nën heshtje e pranojnë edhe stafet mjekësore, institucioni përgjegjës nuk jep asnjë përgjigje, shkruan tvKlan.Ministria e Shëndetësisë nuk i jep përgjigje shqetësimit që Shoqata e Diabetikëve ka ngritur për këtë çështje.Insulina ka një kosto prej 5200 lekësh në farmaci, por prej vitesh ajo ofrohet me rimbursim nga qeveria.

Mister origjina e insulinës që vjen në Shqipëri për diabetikët

Një nga tre ilaçet jetikë për diabetikët që hyjnë në Shqipëri përmes Ministrisë së Shëndetësisë, nuk ka barcode.

Ky është një shqetësim më vete për të sëmurët me diabet.

Për këtë problematikë, të cilën nën heshtje e pranojnë edhe stafet mjekësore, institucioni përgjegjës nuk jep asnjë përgjigje, shkruan tvKlan.

Ministria e Shëndetësisë nuk i jep përgjigje shqetësimit që Shoqata e Diabetikëve ka ngritur për këtë çështje.

Insulina ka një kosto prej 5200 lekësh në farmaci, por prej vitesh ajo ofrohet me rimbursim nga qeveria.

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje