Shendet

Më është shfaqur një gungë në këmbë…

Loading...

Përshëndetje doktor! Doja të pyesja për një problemin tim. Në pjesën e djathtë të këmbës kam vënë re një gungë. Nuk kam asnjë shqetësim apo dhimbje. Doja të dija nëse është serioze?

Përgjigjet Selman Lirza, mjek dermatolog në Qendrën e Specialiteteve Nr.3, Tiranë.

Kur themi një gungë në pjesën e djathtë të këmbës, pa asnjë të dhënë tjetër, është e pamundur të japim një përgjigje konkrete. Kjo sepse duhet të supozojmë që mund të jetë një polip, një lipom, një veruke etj.

Ka shumë gjëra që mund të shfaqen në formën e një gunge dhe pa dhimbje. Ndaj duhet parë me sy, që të bëjmë dallimin./ Shendeti.com.al

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Më është shfaqur një gungë në këmbë… Më është shfaqur një gungë në këmbë…Rating: 5.0
To Top