Shendet

Konkursi për infermierë, në Tiranë u përzgjodhën vetëm 87 kandidatë

185 kandidatë u shpallën fitues në konkursin e zhvilluar për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie në qarkun e Tiranës.

Nga këta, vetëm 87 prej tyre janë punësuar në qendrat shëndetësore dhe spitalet në qarkun e Tiranës. Njoftimin e ka bërë të ditur ministria e Shëndetësisë.

E njëjta procedurë, njofton ministria, do të vijojë në çdo qark të vendit deri në plotësimin e 416 vendeve vakante për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie në institucionet shëndetësore.

Procesi do të përmbyllet brenda datës 27 Prill.

Loading...

185 kandidatë u shpallën fitues në konkursin e zhvilluar për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie në qarkun e Tiranës.

Nga këta, vetëm 87 prej tyre janë punësuar në qendrat shëndetësore dhe spitalet në qarkun e Tiranës. Njoftimin e ka bërë të ditur ministria e Shëndetësisë.

E njëjta procedurë, njofton ministria, do të vijojë në çdo qark të vendit deri në plotësimin e 416 vendeve vakante për infermierë, mami, fizioterapistë, teknikë laboratori dhe teknikë imazherie në institucionet shëndetësore.

Procesi do të përmbyllet brenda datës 27 Prill.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Konkursi për infermierë, në Tiranë u përzgjodhën vetëm 87 kandidatë Konkursi për infermierë, në Tiranë u përzgjodhën vetëm 87 kandidatëRating: 5.0
To Top