Shendet

A mund të shfaqen probleme me prostatën në moshë të re?

Përshëndetje! Po në moshën e re, p.sh. 26 vjeç, mund të shfaqet prostata?

Përgjigjet dr. Arqile Gjikondi, mjek nefrolog:

Problemet me prostatën duhet të keni parasysh se mund të shfaqen në çdo moshë. Më duhet të di më tepër informacion, nëse djali ka shqetësim dhe çfarë shqetësimesh janë ato. Mund të jetë infeksion, mund të jetë patologji e zorrës së trashë apo diçka tjetër. Në çdo rast, më duhet më tepër informacion, mundësisht ta diagnostikoj personin. Unë rekomandoj në çdo rast vizitën tek mjeku specialist.

Loading...

Përshëndetje! Po në moshën e re, p.sh. 26 vjeç, mund të shfaqet prostata?

Përgjigjet dr. Arqile Gjikondi, mjek nefrolog:

Problemet me prostatën duhet të keni parasysh se mund të shfaqen në çdo moshë. Më duhet të di më tepër informacion, nëse djali ka shqetësim dhe çfarë shqetësimesh janë ato. Mund të jetë infeksion, mund të jetë patologji e zorrës së trashë apo diçka tjetër. Në çdo rast, më duhet më tepër informacion, mundësisht ta diagnostikoj personin. Unë rekomandoj në çdo rast vizitën tek mjeku specialist.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . A mund të shfaqen probleme me prostatën në moshë të re? A mund të shfaqen probleme me prostatën në moshë të re?Rating: 5.0
To Top