Lajme

VIDEO/ “Thirrjet nacionaliste kundër shqiptarëve”, reagon këngëtari grek: Unë ju dua shumë, ja e vërteta e deklaratave diskriminuese

Këngëtari grek Notis Sfakianakis, ka reaguar lidhur me deklaratat për bojkot nga një grup aktivistësh të cilët i kanë konsideruar tepër fyese qëndrimet e artistit ndaj shqiptarëve.

Sfakianakis thotë se nuk ka bërë asnjë deklaratë diskriminuese ndaj shqiptarëve, por përkundrazi ai e do shumë vendin.

Ndërkohë, gjykon se mediat kanë spekuluar nga intervistat që ka dhënë.

“Nuk i kam thënë kurrë këto fjalë. Mediat më kanë manipuluar. Dhe diçka tjetër, fakti që këtu jemi në ILIRI kjo i thotë të gjitha.

Ta ftojmë publikun së bashku në Pallatin e Kongreseve të enjten…

Ju dua shumë, ju pres në Pallatin e Kongreseve”, tha ai në shqip.(TemA)

Loading...

Këngëtari grek Notis Sfakianakis, ka reaguar lidhur me deklaratat për bojkot nga një grup aktivistësh të cilët i kanë konsideruar tepër fyese qëndrimet e artistit ndaj shqiptarëve.

Sfakianakis thotë se nuk ka bërë asnjë deklaratë diskriminuese ndaj shqiptarëve, por përkundrazi ai e do shumë vendin.

Ndërkohë, gjykon se mediat kanë spekuluar nga intervistat që ka dhënë.

Nuk i kam thënë kurrë këto fjalë. Mediat më kanë manipuluar. Dhe diçka tjetër, fakti që këtu jemi në ILIRI kjo i thotë të gjitha.

Ta ftojmë publikun së bashku në Pallatin e Kongreseve të enjten…

Ju dua shumë, ju pres në Pallatin e Kongreseve”, tha ai në shqip.(TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO/ “Thirrjet nacionaliste kundër shqiptarëve”, reagon këngëtari grek: Unë ju dua shumë, ja e vërteta e deklaratave diskriminuese VIDEO/ “Thirrjet nacionaliste kundër shqiptarëve”, reagon këngëtari grek: Unë ju dua shumë, ja e vërteta e deklaratave diskriminueseRating: 5.0
To Top