Lajme

VIDEO: Sërfisti i çmendur thyer rekordin botëror, bën sërf në një dallgë 24 metra të lartë

Ky është momenti i pabesueshëm kur një i ri thyen rekordin botëror duke sërf në një dallgë të lartë 24.3 metra.

Serfisti Rodrigo Koxa realizoi numrin e tij më 8 nëntor 2017 në Nazaré në Portugali.

Por vetëm këtë të shtunë u konfirmua autenticiteti i videos nga Big Wave Aëards në Kaliforni dhe i dha atij rekordin botëror.

Koxa, i cili rrezikoi jetën e tij pasi bëri sërf në një dallgë 24.3 metra të lartë tha se fitimi i çmimit ishte “dita më e bukur e jetës sime”. (TemA)

Loading...

Ky është momenti i pabesueshëm kur një i ri thyen rekordin botëror duke sërf në një dallgë të lartë 24.3 metra.

Serfisti Rodrigo Koxa realizoi numrin e tij më 8 nëntor 2017 në Nazaré në Portugali.

Por vetëm këtë të shtunë u konfirmua autenticiteti i videos nga Big Wave Aëards në Kaliforni dhe i dha atij rekordin botëror.

Koxa, i cili rrezikoi jetën e tij pasi bëri sërf në një dallgë 24.3 metra të lartë tha se fitimi i çmimit ishte “dita më e bukur e jetës sime”. (TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO: Sërfisti i çmendur thyer rekordin botëror, bën sërf në një dallgë 24 metra të lartë VIDEO: Sërfisti i çmendur thyer rekordin botëror, bën sërf në një dallgë 24 metra të lartëRating: 5.0
To Top