Lajme

VIDEO: “Mos luaj me zjarr se do digjesh vetë”

Thënia e famshme “Mos luaj me zjarr se digjesh vetë” gjen teren më së mirë në këtë video. Kjo shprehje edhe duhet zbatuar në realitet.

Në videon e mëposhtme do të shikoni një djalë të ri i cili duke dashur të bëj akrobacione me zjarrin, papritur digjet vetë.

Ai për një moment përfshihet nga zjarri, në duar dhe në fytyrë.

U desh ndërhyrja e shokut që ishte afër tij që djali të shpëtonte nga flakët. (TemA)

Loading...

Thënia e famshme “Mos luaj me zjarr se digjesh vetë” gjen teren më së mirë në këtë video. Kjo shprehje edhe duhet zbatuar në realitet.

Në videon e mëposhtme do të shikoni një djalë të ri i cili duke dashur të bëj akrobacione me zjarrin, papritur digjet vetë.

Ai për një moment përfshihet nga zjarri, në duar dhe në fytyrë.

U desh ndërhyrja e shokut që ishte afër tij që djali të shpëtonte nga flakët. (TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO: “Mos luaj me zjarr se do digjesh vetë” VIDEO: “Mos luaj me zjarr se do digjesh vetë”Rating: 5.0
To Top