Lajme

VIDEO/ Momenti dramatik: Vinçi 50 tonësh bie sipër anijes

Një vinç prej 50 tonësh është rrëzuar në lumin Lena pasi u përpoq të ulë një anije të madhe në ujë.

Video tregon momentin kur vinçi n e merr pesha e anijes dhe bie mbi të.

Pamjet dramatike u kapën nga një nga punonjësit në portet e Ust-Kut në rajonin jug-qendror të Rusisë. (TemA)

Loading...

Një vinç prej 50 tonësh është rrëzuar në lumin Lena pasi u përpoq të ulë një anije të madhe në ujë.

Video tregon momentin kur vinçi n e merr pesha e anijes dhe bie mbi të.

Pamjet dramatike u kapën nga një nga punonjësit në portet e Ust-Kut në rajonin jug-qendror të Rusisë. (TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO/ Momenti dramatik: Vinçi 50 tonësh bie sipër anijes VIDEO/ Momenti dramatik: Vinçi 50 tonësh bie sipër anijesRating: 5.0
To Top