Lajme

VIDEO: Ky po që është djalë kursimtar, shikoni shpikjen që ka bërë

Ankoheni se makineria e larjes së rrobave ju harxhon shumë energji elektrike?

Epo pasi të shikoni këtë video do të mësoni se si të kurseni elektricitetin.

Ky djalë ka gjetur një ide gjeniale për të larë rrobat.

Ai vendos në punë larësen e rrobave me anë të një biçiklete që ka instaluar në të.

Shihni pamjet filmike dhe ju sigurojmë se do të shkriheni së qeshuri.(TemA)

Loading...

Ankoheni se makineria e larjes së rrobave ju harxhon shumë energji elektrike?

Epo pasi të shikoni këtë video do të mësoni se si të kurseni elektricitetin.

Ky djalë ka gjetur një ide gjeniale për të larë rrobat.

Ai vendos në punë larësen e rrobave me anë të një biçiklete që ka instaluar në të.

Shihni pamjet filmike dhe ju sigurojmë se do të shkriheni së qeshuri.(TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO: Ky po që është djalë kursimtar, shikoni shpikjen që ka bërë VIDEO: Ky po që është djalë kursimtar, shikoni shpikjen që ka bërëRating: 5.0
To Top