Lajme

VIDEO: Kamerieri hero i shpëton jetën dy policëve

Ky momenti kur një kamerier i shpëton jetën dy policëve që kishin mbetur të bllokuar brenda veturës e cila ishte përmbysur në një anë.

Riyad El-Hassani, 24-vjeç, nxori shëndoshë e mirë policët që ishin rrokullisur me makinën në Limehouse në pjesën lindore të Londrës.

Në pamjet filmike dëgjohet një djalë i ri duke bërtitur: “Hero, dikush ka nevojë për ty”, dhe aty i riu menjëherë vrapoi për t’i shpëtuar dy policët.

Një video amatore shfaq El-Hassanin duke u ngjitur mbi veturën e rrokullisur, të cilën mezi e hap dhe i nxjerr jashtë policët.

Ndërkohë vetëm dy javë më parë Riyad El-Hassani kishte shpëtuar jetën e një burri tjetër pasi për pak do ta shtypte treni. (TemA)

Loading...

Ky momenti kur një kamerier i shpëton jetën dy policëve që kishin mbetur të bllokuar brenda veturës e cila ishte përmbysur në një anë.

Riyad El-Hassani, 24-vjeç, nxori shëndoshë e mirë policët që ishin rrokullisur me makinën në Limehouse në pjesën lindore të Londrës.

Në pamjet filmike dëgjohet një djalë i ri duke bërtitur: “Hero, dikush ka nevojë për ty”, dhe aty i riu menjëherë vrapoi për t’i shpëtuar dy policët.

Një video amatore shfaq El-Hassanin duke u ngjitur mbi veturën e rrokullisur, të cilën mezi e hap dhe i nxjerr jashtë policët.

Ndërkohë vetëm dy javë më parë Riyad El-Hassani kishte shpëtuar jetën e një burri tjetër pasi për pak do ta shtypte treni. (TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO: Kamerieri hero i shpëton jetën dy policëve VIDEO: Kamerieri hero i shpëton jetën dy policëveRating: 5.0
To Top