Lajme

VIDEO/ Imami i njohur shqiptar: Populli shqiptar do goditet nga tërmete dhe tsunami, pse rinia shkon në eskursione dhe mbrëmje mature

Imami i njohur Shefqet Krasniqi, që është akuzuar dhe për nxitje të terrorizmit, thotë se shkuarja në eskursione dhe mbrëmje e të rinjve, është mëkat.

Kjo, pasi sipas tij, aty pihet alkool, dëgjohet muzikë me zë të lartë dhe mund të konsumohet edhe drogë.

Sipas Krasniqit, për shkak të shkuarjes së të rinjve në këto festa, populli shqiptar mund të goditet nga Allahu, me tërmete dhe tsunami.(TemA)

Loading...

Imami i njohur Shefqet Krasniqi, që është akuzuar dhe për nxitje të terrorizmit, thotë se shkuarja në eskursione dhe mbrëmje e të rinjve, është mëkat.

Kjo, pasi sipas tij, aty pihet alkool, dëgjohet muzikë me zë të lartë dhe mund të konsumohet edhe drogë.

Sipas Krasniqit, për shkak të shkuarjes së të rinjve në këto festa, populli shqiptar mund të goditet nga Allahu, me tërmete dhe tsunami.(TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO/ Imami i njohur shqiptar: Populli shqiptar do goditet nga tërmete dhe tsunami, pse rinia shkon në eskursione dhe mbrëmje mature VIDEO/ Imami i njohur shqiptar: Populli shqiptar do goditet nga tërmete dhe tsunami, pse rinia shkon në eskursione dhe mbrëmje matureRating: 5.0
To Top