Lajme

VIDEO: Grushte dhe shkelma kokës, dhunohet fizikisht krebashkiaku i Selanikut

Kryetari i Bashkisë së Selanikut, është sulmuar fiziksht gjatë një ceremonie në kujtim të masakrës së grekëve në Detin e Zi në Turqi gjatë dhe pas Luftës së Parë Botërore

Yiannis Boutaris, 75 vjeç, është nxjerrë me eskortë nga një ceremoni që u zhvillua dje e cila degjeneroi në dhunë.

Ndërsa kryebashkiaku Butaris ka mbërritur për të ndjekur pjesë nga ceremonia, disa persona të panjohur e kanë dhunuar duke e qëlluar me mjete të forta, me grushte e shkelma, duke e shtyrë dhe duke hedhur drejt tij sharje.

“Ata më godisnin kudo, me qëllonin me grushte, me shkelma”, theksoi ai për agjencinë kombëtare të lajmeve ANA.

Imazhet tregojnë kryebashkiakun e Selanikut, Yiannis Boutaris të rrethuar nga pjesëmarrësit në ceremoni.

Më pas, kur ai do të largohej ata kanë filluar të hedhin objekte dhe ta sulmojnë. (TemA)

Loading...

Kryetari i Bashkisë së Selanikut, është sulmuar fiziksht gjatë një ceremonie në kujtim të masakrës së grekëve në Detin e Zi në Turqi gjatë dhe pas Luftës së Parë Botërore

Yiannis Boutaris, 75 vjeç, është nxjerrë me eskortë nga një ceremoni që u zhvillua dje e cila degjeneroi në dhunë.

Ndërsa kryebashkiaku Butaris ka mbërritur për të ndjekur pjesë nga ceremonia, disa persona të panjohur e kanë dhunuar duke e qëlluar me mjete të forta, me grushte e shkelma, duke e shtyrë dhe duke hedhur drejt tij sharje.

“Ata më godisnin kudo, me qëllonin me grushte, me shkelma”, theksoi ai për agjencinë kombëtare të lajmeve ANA.

Imazhet tregojnë kryebashkiakun e Selanikut, Yiannis Boutaris të rrethuar nga pjesëmarrësit në ceremoni.

Më pas, kur ai do të largohej ata kanë filluar të hedhin objekte dhe ta sulmojnë. (TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . VIDEO: Grushte dhe shkelma kokës, dhunohet fizikisht krebashkiaku i Selanikut VIDEO: Grushte dhe shkelma kokës, dhunohet fizikisht krebashkiaku i SelanikutRating: 5.0
To Top