Lajme

“Starbucks” do të hapë dyqanin e parë në Serbi

Beogradi do të ketë së shpejti dyqanin e parë “Starbucks”.

AmRest Holdings SE, operatori më i madh i restoranteve në Europën Qendrore, ka zbuluar planet për hapjen e një kafeneje të stilit amerikan në kryeqytetin e Serbisë brenda këtij viti.

“Starbucks” nuk është hyrje e re në Europën Lindore.

Në vitin 2016, në Sllovaki u hap dyqani i parë, ndërsa sot Bratislava numëron katër të tilla.

Po ashtu, në vitin 2008 në Pragë u hap “Starbucks” i parë.

Tashmë zinxhiri i dyqaneve “Starbucks” operon në 7 vende: Poloni, Gjermani, Republika Çeke, Sllovaki, Hungari, Rumani dhe Bullgari, ku në total janë hapur 300 dyqane.(TemA TV)

Loading...

Beogradi do të ketë së shpejti dyqanin e parë “Starbucks”.

AmRest Holdings SE, operatori më i madh i restoranteve në Europën Qendrore, ka zbuluar planet për hapjen e një kafeneje të stilit amerikan në kryeqytetin e Serbisë brenda këtij viti.

“Starbucks” nuk është hyrje e re në Europën Lindore.

Në vitin 2016, në Sllovaki u hap dyqani i parë, ndërsa sot Bratislava numëron katër të tilla.

Po ashtu, në vitin 2008 në Pragë u hap “Starbucks” i parë.

Tashmë zinxhiri i dyqaneve “Starbucks” operon në 7 vende: Poloni, Gjermani, Republika Çeke, Sllovaki, Hungari, Rumani dhe Bullgari, ku në total janë hapur 300 dyqane.(TemA TV)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “Starbucks” do të hapë dyqanin e parë në Serbi “Starbucks” do të hapë dyqanin e parë në SerbiRating: 5.0
To Top