Lajme

Sali Berisha: Vëllain e Xhafajt e kemi përgjuar me kujdes, por nuk e nxjerrim dëshmitarin se na e vrasin. Video e Metës ishte ndryshe, ndërsa Ngjela më erdhi me çimkë në zyrë

Sali Berisha ka qenë i ftuar nga Eni Vasili, për të folur mbi video-përgjimin e publikuar nga PD, për vëllain e ministrit Fatmir Xhafaj.

Sali Berisha ka qenë i ftuar nga Eni Vasili, për të folur mbi video-përgjimin e publikuar nga PD, për vëllain e ministrit Fatmir Xhafaj.

Berisha thotë se video është autentike, por nuk e nxjerrin njeriun që e ka bërë atë, se mund ta vrasin.

Berisha ndërkohë ka marrë në mbrojtje Ilir Metën, duke thënë se video e tij ishte e manipuluar, dhe thotë se edhe atij i ka vendos çimkë Spartak Ngjela.

Në dijeninë tuaj a është material autentik?

Absolut, ai është Agron Xhafaj, i regjistruar me kujdes të plotë. Tregon se ai meritonte 100 herë atë regjistrim, Tregon se emërimi i Xhafës ministrisë, kishte një qëllim trashëgimin e kodit të drogës. Edi Rama donte të kalonte kodin e drogës, nga Tahiri te Fatziu.

Pse nuk ka prova bindëse?

Burimi nuk nxirret, opozita nuk ka forca për të mbrojtur dëshmitarin. Nuk mundtë luaj me jetë njerëzit.

Ka pasur video përgji..

Loading...

Sali Berisha ka qenë i ftuar nga Eni Vasili, për të folur mbi video-përgjimin e publikuar nga PD, për vëllain e ministrit Fatmir Xhafaj.

Sali Berisha ka qenë i ftuar nga Eni Vasili, për të folur mbi video-përgjimin e publikuar nga PD, për vëllain e ministrit Fatmir Xhafaj.

Berisha thotë se video është autentike, por nuk e nxjerrin njeriun që e ka bërë atë, se mund ta vrasin.

Berisha ndërkohë ka marrë në mbrojtje Ilir Metën, duke thënë se video e tij ishte e manipuluar, dhe thotë se edhe atij i ka vendos çimkë Spartak Ngjela.

Në dijeninë tuaj a është material autentik?

Absolut, ai është Agron Xhafaj, i regjistruar me kujdes të plotë. Tregon se ai meritonte 100 herë atë regjistrim, Tregon se emërimi i Xhafës ministrisë, kishte një qëllim trashëgimin e kodit të drogës. Edi Rama donte të kalonte kodin e drogës, nga Tahiri te Fatziu.

Pse nuk ka prova bindëse?

Burimi nuk nxirret, opozita nuk ka forca për të mbrojtur dëshmitarin. Nuk mundtë luaj me jetë njerëzit.

Ka pasur video përgjime që kanë qenë manipulime, a nuk ka mundësi që të jetë dhe kjo një manipulim?

Ato kanë manipulime, por nuk jo se nuk kanë ekzistuar. Ka qenë video e mister çimkës, unë nuk kam thënë.

Është fjalë për avokat Ngjelën, erdhi me orë dhe kishte varur orën.

Një njeri që kishte ndenjë në burgje 17 vite. Unë nuk ke kam mohuar.

Është regjistrimi tjetër, që ka bërë Edi Rama me Filip Çakullin, ne nuk e mohuam që nuk është, por ai kapërcente nga sekonda e 29 në 31, pastaj ata e përgënjeshtruan.

A, Ilir Meta, ai ka dhënë dorëheqjen. Erdhi dhe më tha që nuk dua që të hetohen si zv.kryeministër.

A ka mundësi që të jetë e manipuluar?

Kjo ka disa gjera, se ata që janë përmendur në video, dihet se kush janë.

Ermali dihet se kush është, është oficer policie, ka qenë në Vlorë.

Kurse i dyti është një person që i përket kësaj bote e gjithë Vlora e njeh.

E treta, merr pak kush ishte ky personi X, personi X vinte nga Italia.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Sali Berisha: Vëllain e Xhafajt e kemi përgjuar me kujdes, por nuk e nxjerrim dëshmitarin se na e vrasin. Video e Metës ishte ndryshe, ndërsa Ngjela më erdhi me çimkë në zyrë Sali Berisha: Vëllain e Xhafajt e kemi përgjuar me kujdes, por nuk e nxjerrim dëshmitarin se na e vrasin. Video e Metës ishte ndryshe, ndërsa Ngjela më erdhi me çimkë në zyrëRating: 5.0
To Top