Lajme

Rekord për guinnes në Shqipëri: 12 vjet për shqyrtimin/gjykimin e plotë të një dosjeje

Çështjet e pashqyrtuara prej vitesh në Gjykatën e Lartë mund t’i kushtojnë shumë shtrenjtë shtetit në Gjykatën e Drejtave të Njeriut në Strasburg.

Paralajmërimi për kostot e dosjeve të zvarritura vjen nga avokatët.

Në këtë gjykatë gjenden në radhë rreth 20 mijë dosje të pahapura nga gjyqtarët për shkak të mungesës së kuorumit të anëtarëve.

Sipas avokatit Ervin Muja, afati i shqyrtimit të një dosjeje në të gjitha shkallë shkon deri në 12 vjet, për shkak të zvarritjeve dhe problemeve të krijuara nga mungesa e gjyqtarëve siç është rasti i Gjykatës së Lartë.(TemA TV)

Loading...

Çështjet e pashqyrtuara prej vitesh në Gjykatën e Lartë mund t’i kushtojnë shumë shtrenjtë shtetit në Gjykatën e Drejtave të Njeriut në Strasburg.

Paralajmërimi për kostot e dosjeve të zvarritura vjen nga avokatët.

Në këtë gjykatë gjenden në radhë rreth 20 mijë dosje të pahapura nga gjyqtarët për shkak të mungesës së kuorumit të anëtarëve.

Sipas avokatit Ervin Muja, afati i shqyrtimit të një dosjeje në të gjitha shkallë shkon deri në 12 vjet, për shkak të zvarritjeve dhe problemeve të krijuara nga mungesa e gjyqtarëve siç është rasti i Gjykatës së Lartë.(TemA TV)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Rekord për guinnes në Shqipëri: 12 vjet për shqyrtimin/gjykimin e plotë të një dosjeje Rekord për guinnes në Shqipëri: 12 vjet për shqyrtimin/gjykimin e plotë të një dosjejeRating: 5.0
To Top