Home / Lajme / Publikohet një “bombë” për rastin “Monstra”, dëgjohet një zë burri dhe një zë femre (Video)
Publikohet një “bombë” për rastin “Monstra”, dëgjohet një zë burri dhe një zë femre (Video)

Publikohet një “bombë” për rastin “Monstra”, dëgjohet një zë burri dhe një zë femre (Video)

Publikohet një “bombë” për rastin “Monstra”, dëgjohet një zë burri dhe një zë femre (Video)
Publikohet një “bombë” për rastin “Monstra”, dëgjohet një zë burri dhe një zë femre (Video)

Është publikuar një “bombë” për rastin Monstra. Në fakt bëhet fjalë për publikimin e përmbajtjes së saj nga Bedri Ajdari, vëllai i njërit prej të dënuarëve në rastin “Monstra”, shkruan Gazeta Lajm. Ajdari thotë se e ka dëgjuar një incizim për këtë lëndë, por nuk ka precizuar nëse ai incizim është pjesë e “bombave”. Ai thotë se në atë incizim dëgjohen duke folur një burrë dhe një grua, të cilëve nuk ua din identitetin. Sipas Ajdarit ata kanë biseduar mes veti se nuk ka dëshmi për të arrestuarit, por se njëri prej bashkëbiseduesve ka thënë se ka plan si të veprohet, por se atë plan nuk mund ta tregojë në telefon. Edhe avokati i të akuzuarëve te Monstra thotë se edhe ai e ka dëgjuar bisedën. “Nuk e di nëse ai incizim është nga bombat, por mund të konfirmoj se janë autentike, kurse I ka gjetur një familjar përmes kanaleve të veta”, ka deklaruar Raufi.

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje