Lajme

Pëllumb Kulla: Më e neveritshme akoma është të mos dish as të shtiresh

Publicisti dhe shkrimtari Pellumb Kulla ka reaguar ashper rreth hipokrizise se drejtuesve te opozites pas protestes se djeshme, kur vallzonin ne Hotel Plaza.

Ja cfare shkruan:

“Askujt nuk ia merrte mendja.

Mengjesi kaloi me ngrysjen e zemëruar, kurse kur dita u ngrys në “Mëngjesin e Lutjeve” ia kthyen me të lutur!

Shtirja njerëzore është e neveritshme. Por më e neveritshme akoma është të mos dish as të shtiresh. Vallë nuk dijnë këta njerëz të shtiren të edukuar (siç nuk janë!), të shtiren si të revoltuar (siç nuk janë!)?! Nuk arrijnë ta zgjasin dot edhe ca orë më shumë hipokrizinë?! Nuk dijnë të fshehin përbuzjen ndaj të zhgënjyerve?!

Gjëndja është dëshpëruese…”

Loading...

Publicisti dhe shkrimtari Pellumb Kulla ka reaguar ashper rreth hipokrizise se drejtuesve te opozites pas protestes se djeshme, kur vallzonin ne Hotel Plaza.

Ja cfare shkruan:

“Askujt nuk ia merrte mendja.

Mengjesi kaloi me ngrysjen e zemëruar, kurse kur dita u ngrys në “Mëngjesin e Lutjeve” ia kthyen me të lutur!

Shtirja njerëzore është e neveritshme. Por më e neveritshme akoma është të mos dish as të shtiresh. Vallë nuk dijnë këta njerëz të shtiren të edukuar (siç nuk janë!), të shtiren si të revoltuar (siç nuk janë!)?! Nuk arrijnë ta zgjasin dot edhe ca orë më shumë hipokrizinë?! Nuk dijnë të fshehin përbuzjen ndaj të zhgënjyerve?!

Gjëndja është dëshpëruese…”

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Pëllumb Kulla: Më e neveritshme akoma është të mos dish as të shtiresh Pëllumb Kulla: Më e neveritshme akoma është të mos dish as të shtireshRating: 5.0
To Top