Lajme

Ngadalë Myslim, nuk ta kemi borxh!

Nga Ilirjan Blloshmi

“Ju jeni thjështë një refugjat. Të vij aty e të bëj copash. Or ti ik e laj enët atë bëj mos më bëj dëngla mua.”

Ky tog-fjalish dilnin nga goja e një deputeti Lushnjar, që përvecse është një hajvan dhe gomar, është dhe i pasur.

Aq i pasur është, sa ka bërë “donacione” në kompanitë offshore vëtëm dy ditr para se Lulzim Basha të bënte listën për në kalçeto. Upss më falni, listën për deputetë.

Frazat e hajvanllikut që përdorte Myslimi në një emison kundrejt dikuj që nuk jeton në Shqipëri, dikujt që nuk merr asnjë qindarkë nga taksat e shqiptarëve, është fiks një ajzberg budallalliku.

Tani Myslimi mund të thotë: “për shitje, tru i papërdorur dhe budallallik me okë:”

Myslim o xhan, ndrysho metodë, që ta ngas muabetin që thua ti. E dimë që përvecse statuseve pornografike që shkruan, tani i shtove dhe urrejtjen që ke për disa njerëz që flasin lirshëm.

Myslim, ti nuk flet dot ashtu si do, nuk vepron dot ashtu si do. E di pse? Sepse nuk të lënë të flsësh, do paraqi..

Loading...

Nga Ilirjan Blloshmi

“Ju jeni thjështë një refugjat. Të vij aty e të bëj copash. Or ti ik e laj enët atë bëj mos më bëj dëngla mua.”

Ky tog-fjalish dilnin nga goja e një deputeti Lushnjar, që përvecse është një hajvan dhe gomar, është dhe i pasur.

Aq i pasur është, sa ka bërë “donacione” në kompanitë offshore vëtëm dy ditr para se Lulzim Basha të bënte listën për në kalçeto. Upss më falni, listën për deputetë.

Frazat e hajvanllikut që përdorte Myslimi në një emison kundrejt dikuj që nuk jeton në Shqipëri, dikujt që nuk merr asnjë qindarkë nga taksat e shqiptarëve, është fiks një ajzberg budallalliku.

Tani Myslimi mund të thotë: “për shitje, tru i papërdorur dhe budallallik me okë:”

Myslim o xhan, ndrysho metodë, që ta ngas muabetin që thua ti. E dimë që përvecse statuseve pornografike që shkruan, tani i shtove dhe urrejtjen që ke për disa njerëz që flasin lirshëm.

Myslim, ti nuk flet dot ashtu si do, nuk vepron dot ashtu si do. E di pse? Sepse nuk të lënë të flsësh, do paraqitesh tek Odeta para se të dalesh në emison. Po nejse, nuk më hyn në punë kjo gjë mua.

Për ne “refugjatët” që ti ke këtë supër urrejtje.

Viti 2012 ka qënë viti që ka pasur një super krizë në Shqipëri, në atë kohë në qeveri ishte PD-ja.

Investimet e huaja ranë me 36% Pra u paralizuan shumë sektorë të ekomonisë. Ata që mbajtën gjallë ekonominë ishin refugjatët.

Remitancat e emigrantëve arritën në vlerën absolute 680 milionë euro. Se harrova. E di cfarë është remitanca? Po nuk e dite, kërkoje në Google.

Dërgesat janë burimi i vetëm i të ardhurave për shumë vete, ato pakësojnë varfërinë, që ti dhe sorollopi jot keni ngritur.

P.sh në Lushjen tënde thuhet, tek lokali i Myslmit, tek supermarketi i Myslimit, tek hoteli i Myslimit.

Pra Myslim, ne “refugjatët” kemi mbajtur dhe mbajmë me buke 80% të popullsisë aty.

20% tjetër jeni ju dhe dashnoret tuaja.

Mprihe mirë pendën para se të flasësh o shoku Myslim.

Nëse emigrantët apo si i quan ti o Myslim “refugjatët”, kanë ra n’at pikë sa t’i përbuzësh ti e ti mbroj unë, vaj medet për ta.

Nuk ta kemi borxh o Myslim, se ti nuk e ke njojur kurrë varferinë, skamjen.

Familjet tona po, ti nuk ke larë kurrë enë, sepse ke vjedhur, ke bërë sekserin tek Ridavani, Genci, Lulzimi etj, etj.

Prindërit e mi dhe qindra mijra prindër kanë jetuar me djersën e ballit.

Po ti nuk i di këto o Myslim, se nuk ke djersitur ndonjëhere në punë, nuk të janë bërë duart me kallo, nuk ke dalë me lopatën në dorë për të gjetur punë.

Ty punën ta gjen partia, e hajnallikun e ke vetë, kështu që bëhen 2 në 1, tamam si ofertat që bëjnë dyqanet për rrobat që ngelen stok. Ik Myslim futi ndonjë peshk me Bujar Vreton, Endri Hasën, Klevis Balliu. Shko andej nga klubet që ka Ervin Salijani.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ngadalë Myslim, nuk ta kemi borxh! Ngadalë Myslim, nuk ta kemi borxh!Rating: 5.0
To Top