Home / Lajme / “Monstra”, PSP nuk ka të dhëna të reja

“Monstra”, PSP nuk ka të dhëna të reja

Nesër vazhdon gjykimi i  rastit Monstra në shkallën e fundit gjyqësore por pa shpresa se mund të ketë ndonjë pikë kthese. Prokurorja e rastit Liljana Spasovska në seancën  e parafundit la shumë për të dëshiruar pasi kërkoi nga PSP të dorëzojë provat që i ka lidhur me këtë rast. Por PSP ende nuk ka as njohuri nëse ekziston një kërkesë e tillë zyrtare. Lençe Ristovska tha se ende ekziston vetëm procedurë parahetimore për rastin “Monstra”

“Në këtë moment nuk kam ndonjë të dhënë të re. Nga ajo që e kemi publikuar, mbetemi në atë linjë. Ne kemi një procedurë parahetimore e cila është në funksionit të kontrollit por deri më tani zyrtarisht nuk kemi diçka që mund të kumtojmë. Sa i përket prokurorisë nuk jam e njoftuar nëse na kanë kontaktuar. Do duhet t’u kontaktojmë në mënyrë plotësuese”, ka thënë prokurorja Lençe Ristovska. /SHENJA/

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje