Lajme

Lënia jashtë lojarave Mesdhetareve, peshëngritësit konfrontohen me KOKSH-in

Përjashtimi i peshëngritjes nga Lojërat Mesdhetare nga Komiteti Olimpik Shqiptar, për shkak të rasteve të përsëritura të dopingut, nuk është pritur aspak mirë nga 3 kampionët e njohur shqiptarë, Erkand Qerimaj, Daniel Godelli dhe Briken Calja, që sot janë përballur me drejtuesit e KOKSH.

Në një takim të zhvilluar në zyrat e Komitetit Olimpik, kampionët e peshëngritjes i kanë drejtuesve që të kthejnë vendimin e tyre dhe ti lejojnë ata të garojnë me ekipin kombëtar të Lojërat Mesdhetare.

Gjatë takimit që patën me zv/presidentin e Komitetit Olimpik, Vojo Malo sportistët kanë ngritur tonet dhe në një moment ka shkuar deri në kontakte fizike.

Sportistët kanë paraqitur edhe ftesën që kanë marrë nga organizatorët e Lojërave Mesdhetare që të marrin pjesë në aktivitetin që zhvillohet muajin e ardhshëm në Spanjë. Së bashku me sportistët janë bashkuar edhe trajnerët e tyre, ndërsa kanë mbështetjen edhe të Federatës së Peshëngritjes.(TCH)

Loading...

Përjashtimi i peshëngritjes nga Lojërat Mesdhetare nga Komiteti Olimpik Shqiptar, për shkak të rasteve të përsëritura të dopingut, nuk është pritur aspak mirë nga 3 kampionët e njohur shqiptarë, Erkand Qerimaj, Daniel Godelli dhe Briken Calja, që sot janë përballur me drejtuesit e KOKSH.

Në një takim të zhvilluar në zyrat e Komitetit Olimpik, kampionët e peshëngritjes i kanë drejtuesve që të kthejnë vendimin e tyre dhe ti lejojnë ata të garojnë me ekipin kombëtar të Lojërat Mesdhetare.

Gjatë takimit që patën me zv/presidentin e Komitetit Olimpik, Vojo Malo sportistët kanë ngritur tonet dhe në një moment ka shkuar deri në kontakte fizike.

Sportistët kanë paraqitur edhe ftesën që kanë marrë nga organizatorët e Lojërave Mesdhetare që të marrin pjesë në aktivitetin që zhvillohet muajin e ardhshëm në Spanjë. Së bashku me sportistët janë bashkuar edhe trajnerët e tyre, ndërsa kanë mbështetjen edhe të Federatës së Peshëngritjes.(TCH)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Lënia jashtë lojarave Mesdhetareve, peshëngritësit konfrontohen me KOKSH-in Lënia jashtë lojarave Mesdhetareve, peshëngritësit konfrontohen me KOKSH-inRating: 5.0
To Top