Lajme

Kosova voton rezolutën, bashkohen doganat me Shqipërinë

Miratohet nga Kuvendi i Kosoves unififikimi i pikave doganore mes dy vendeve.

Kuvendi i Kosovës me 67 vota për, 1 kundër dhe 1 abstenim ka votuar Rezolutën nga debati parlamentar në lidhje me zbatimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë për unifikimin e pikave doganore ndërmjet tyre.

Deputeti i PSD-së, Visar Ymeri si propozues i debatit parlamentar dhe i mbështetur nga gjashtë deputetë tjerë për unifikimin e doganave ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, në seancën e mbajtur një ditë më parë lidhur me këtë çështje, tha se unifikimi doganor nuk u arrit asnjë herë qëllimin dhe të dyja vendet janë të vonuara për rezultatet do të sillte ky unifikim, shkruan Telegrafi.

Loading...

Miratohet nga Kuvendi i Kosoves unififikimi i pikave doganore mes dy vendeve.

Kuvendi i Kosovës me 67 vota për, 1 kundër dhe 1 abstenim ka votuar Rezolutën nga debati parlamentar në lidhje me zbatimin e Marrëveshjes ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë për unifikimin e pikave doganore ndërmjet tyre.

Deputeti i PSD-së, Visar Ymeri si propozues i debatit parlamentar dhe i mbështetur nga gjashtë deputetë tjerë për unifikimin e doganave ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, në seancën e mbajtur një ditë më parë lidhur me këtë çështje, tha se unifikimi doganor nuk u arrit asnjë herë qëllimin dhe të dyja vendet janë të vonuara për rezultatet do të sillte ky unifikim, shkruan Telegrafi.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kosova voton rezolutën, bashkohen doganat me Shqipërinë Kosova voton rezolutën, bashkohen doganat me ShqipërinëRating: 5.0
To Top