Lajme

Komplikohet edhe më shumë situata – ‘Policët nuk ishin në veturë gjatë aksidentit’

Posta e Kosovës sot ka arritur që të kapë sinjale të telefonit të njërit prej pjesëtarëve të policisë i zhdukur që nga e shtuna e javës së kaluar

Ekipet e Klan Kosovës, të cilët po përcjellin kërkimet kanë kontaktuar sot me familjarët e dy policëve të zhdukur. Ata po dyshojnë se trupat e dy policëve nuk kanë qenë në veturë gjatë kohës kur ka ndodhur aksidenti.

Megjithatë ata janë duke pritur fjalën e fundit të thënë nga Policia rreth këtij rasti.

Kërkimi për dy pjesëtarët e policisë është duke vazhduar edhe sot nga të gjitha njësitet relevante, duke mos munguar edhe ndihma e qytetarëve të shumtë.

ishin gjithsej 170 pjesëtarë të institucioneve të Kosovës, Policisë, FSK-së, Agjencisë për Emergjenca dhe institucione tjera të cilët që nga mëngjesi kanë nisur kërkimet për t’i gjetur dy policët të cilët dyshohet se në një vetaksident me veturë zyrtare kanë rënë në lumin Lepenc

Loading...

Posta e Kosovës sot ka arritur që të kapë sinjale të telefonit të njërit prej pjesëtarëve të policisë i zhdukur që nga e shtuna e javës së kaluar

Ekipet e Klan Kosovës, të cilët po përcjellin kërkimet kanë kontaktuar sot me familjarët e dy policëve të zhdukur. Ata po dyshojnë se trupat e dy policëve nuk kanë qenë në veturë gjatë kohës kur ka ndodhur aksidenti.

Megjithatë ata janë duke pritur fjalën e fundit të thënë nga Policia rreth këtij rasti.

Kërkimi për dy pjesëtarët e policisë është duke vazhduar edhe sot nga të gjitha njësitet relevante, duke mos munguar edhe ndihma e qytetarëve të shumtë.

ishin gjithsej 170 pjesëtarë të institucioneve të Kosovës, Policisë, FSK-së, Agjencisë për Emergjenca dhe institucione tjera të cilët që nga mëngjesi kanë nisur kërkimet për t’i gjetur dy policët të cilët dyshohet se në një vetaksident me veturë zyrtare kanë rënë në lumin Lepenc

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Komplikohet edhe më shumë situata – ‘Policët nuk ishin në veturë gjatë aksidentit’ Komplikohet edhe më shumë situata – ‘Policët nuk ishin në veturë gjatë aksidentit’Rating: 5.0
To Top