Home / Lajme / Këta janë noterët me të pasur në Maqedoni
Këta janë noterët me të pasur në Maqedoni

Këta janë noterët me të pasur në Maqedoni

Këta janë noterët me të pasur në Maqedoni
Këta janë noterët me të pasur në Maqedoni

Gjatë pesë viteve të fundit të ardhurat e përgjithshme të noterëve në Maqedoni arrijnë 90 milion euro, ndërsa fitimi 41 milion euro, tregojnë të dhënat e Regjistrit qendror, transmeton Express.

Marrim shembull Aneta Petrovska Aleksova ka pasur  të ardhura 2.8 milion euro dhe fitim të pastër prej 1.5 milion euro.Kolegja e saj Ana Brashnarska ka pasur të ardhura 2 milion euro dhe neto profit prej 1.2 milion euro.

Prej 170 noter sa janë gjithsejt në Maqedoni, 17 prej tyre gjenden në TOP 10 listën e noterëve me më shumë profit në 5 vitet e fundit.

I pari në listë është Zafir Haxhi Zafirov me të ardhura prej mbi 641 mijë euro. Në Top 10-shin gjendet edhe ish zv.ministri i policisë nga radhët e BDI-së, tani noter, Xhevat Buçi, me të ardhura prej 325.300 euro për vitin 2016.

 

Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje