Lajme

Kamza largon trajnerin Julian Ahmataj

Vetëm pak minuta më parë, klubi i Kamzës ka publikuar një njoftim në faqen e vet zyrtare në facebook, ku bën me dije ndërprerjen e bashkëpunimit me trajnerin Julian Ahmataj.

Një lëvizje e papritur, duke ditur që Ahmataj ishte ai që e shpëtoi këtë skuadrën prej rënies nga kategoria.

Ndoshta në këtë vendim të befasishëm ka ndikuar prania e trajnerit elbasanas në festën e titullit të Skënderbeut.

Në njoftimin e mbylljes së bashkëpunimit me trajnerin nuk jepet asnjë arsye dhe asnjë detaj nga drejtuesit e Kamzës për këtë vendim.

Ja njoftimi i shkurtër i klubit kamzali na faqen e facebook-ut

“Klubi njofton mbylljen e bashkëpunimit me trajnerin Julian Ahmataj. Duke e falënderuar per gjithçka ai zhvilloi me skuadrën tonë, duke realizuar objektivin, i urojme suksese ne karrierën e tij. KF Kamza

Loading...

Vetëm pak minuta më parë, klubi i Kamzës ka publikuar një njoftim në faqen e vet zyrtare në facebook, ku bën me dije ndërprerjen e bashkëpunimit me trajnerin Julian Ahmataj.

Një lëvizje e papritur, duke ditur që Ahmataj ishte ai që e shpëtoi këtë skuadrën prej rënies nga kategoria.

Ndoshta në këtë vendim të befasishëm ka ndikuar prania e trajnerit elbasanas në festën e titullit të Skënderbeut.

Në njoftimin e mbylljes së bashkëpunimit me trajnerin nuk jepet asnjë arsye dhe asnjë detaj nga drejtuesit e Kamzës për këtë vendim.

Ja njoftimi i shkurtër i klubit kamzali na faqen e facebook-ut

“Klubi njofton mbylljen e bashkëpunimit me trajnerin Julian Ahmataj. Duke e falënderuar per gjithçka ai zhvilloi me skuadrën tonë, duke realizuar objektivin, i urojme suksese ne karrierën e tij. KF Kamza

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Kamza largon trajnerin Julian Ahmataj Kamza largon trajnerin Julian AhmatajRating: 5.0
To Top