Lajme

Gruaja e 27-vjeçarit që gjeti vdekjen në Komisariatin e Korçës: Kam mbetur rrugëve dhe pa bukë me tre fëmijë, do var veten

Për familjen e Enea Ftoj, i cili ndërroi jetë në komisariat më 17 maj, hallet nuk kanë fund.

Bashkëshortja e tij Entela, me tre fëmijë të vegjël bën apel për ndihmë.

“Prej dy javësh fle së bashku me tre fëmijët jashtë. Flemë tek Pazari dhe në lulishte të qytetit.Nuk kam asnjë të ardhur.

Fëmijët ka disa ditë që nuk ushqehen, askush nuk më ka ofruar ndihmë.

Kërkoj një shtëpi ku të strehohem bashkë me fëmijët, në të kundërt do var veten. Policia që më vrau burrin, të na vrasë ne të katërt”, ka rrëfyer e reja me lot në sy për Top Channel.

Pas vdekjes së të shoqit, Entela bashkë me fëmijët 5 vjeç, 3 vjeç dhe 1 vjeç, u largua nga shtëpia e tij dhe për pak kohë jetoi tek prindërit, të cilët gjithashtu bën apel pasi nuk kishin mundësi ta mbanin.

“Tani jetoj tek gjyshja, pasi prindërit e Eneas nuk kanë për vetë mundësi ekonomike.

Nëse shteti nuk merr masa për mua, unë do të varem me gjithë fëmijë.

Nuk kam shpresë tjetër”, është shprehur ajo më herët.

Loading...

Për familjen e Enea Ftoj, i cili ndërroi jetë në komisariat më 17 maj, hallet nuk kanë fund.

Bashkëshortja e tij Entela, me tre fëmijë të vegjël bën apel për ndihmë.

Prej dy javësh fle së bashku me tre fëmijët jashtë. Flemë tek Pazari dhe në lulishte të qytetit.Nuk kam asnjë të ardhur.

Fëmijët ka disa ditë që nuk ushqehen, askush nuk më ka ofruar ndihmë.

Kërkoj një shtëpi ku të strehohem bashkë me fëmijët, në të kundërt do var veten. Policia që më vrau burrin, të na vrasë ne të katërt”, ka rrëfyer e reja me lot në sy për Top Channel.

Pas vdekjes së të shoqit, Entela bashkë me fëmijët 5 vjeç, 3 vjeç dhe 1 vjeç, u largua nga shtëpia e tij dhe për pak kohë jetoi tek prindërit, të cilët gjithashtu bën apel pasi nuk kishin mundësi ta mbanin.

“Tani jetoj tek gjyshja, pasi prindërit e Eneas nuk kanë për vetë mundësi ekonomike.

Nëse shteti nuk merr masa për mua, unë do të varem me gjithë fëmijë.

Nuk kam shpresë tjetër”, është shprehur ajo më herët.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gruaja e 27-vjeçarit që gjeti vdekjen në Komisariatin e Korçës: Kam mbetur rrugëve dhe pa bukë me tre fëmijë, do var veten Gruaja e 27-vjeçarit që gjeti vdekjen në Komisariatin e Korçës: Kam mbetur rrugëve dhe pa bukë me tre fëmijë, do var vetenRating: 5.0
To Top