Lajme

Gazeta e PD-së: Rama sot do të fshihet në tunelet e Skraparit

Gazetare “Rilindja Demokratike”, organ zyrtar i PD-së, shkruan se Edi Rama ka shkuar në tunelet e Skraparit për t’u fshehur nga furia e protestuesve demokratë dhe lsëistë.

“Ishte paralajmëruar se Rama do të kërkonte strehim në Berat ditën e shtunë nga frika e protestës, por edhe Berati i është dukur afër.

Rama do të shkojë më larg dhe do të fshihet në tunelet e Skraparit”, shkruan “RD”.

Rama ndodhet që prej ditës së djeshme në Qarkun e Beratit, në kuadër të turit të llogaridhënies.

Por sipas “RD”-së, ai ka shkuar atje për t’u fshehur nga frika e protestës.(TemA)

Loading...

Gazetare “Rilindja Demokratike”, organ zyrtar i PD-së, shkruan se Edi Rama ka shkuar në tunelet e Skraparit për t’u fshehur nga furia e protestuesve demokratë dhe lsëistë.

Ishte paralajmëruar se Rama do të kërkonte strehim në Berat ditën e shtunë nga frika e protestës, por edhe Berati i është dukur afër.

Rama do të shkojë më larg dhe do të fshihet në tunelet e Skraparit”, shkruan “RD”.

Rama ndodhet që prej ditës së djeshme në Qarkun e Beratit, në kuadër të turit të llogaridhënies.

Por sipas “RD”-së, ai ka shkuar atje për t’u fshehur nga frika e protestës.(TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Gazeta e PD-së: Rama sot do të fshihet në tunelet e Skraparit Gazeta e PD-së: Rama sot do të fshihet në tunelet e SkraparitRating: 5.0
To Top