Lajme

FRPD dhe LRI bëjnë një protestë pas pune: Të largohet Xhafaj i drogës, kaq mjafton

FRPD dhe LRI po proteston para Ministrisë së Brendshme duke kërkuar dorëheqjen e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj.

Ata e kanë vendosur ministrin në shënjestër të akuzave duke artikuluar se në bazë të denoncimit të “Babales” vëllai i tij është i implikuar në trafikun e drogës.

Protesta po zhvillohet poshtë zyrës së Xhafajt, duke i kërkuar sërish dorëheqjen.

Protesta është organizuar tre ditë radhazi ku si kohë është përcaktuar mbasditja pasi pjesa më e madhe e të rinjve ndodhen të angazhuar dhe nuk mund të ishin pjesë e tubimit gjatë orëve të paradites. (TemA)

Loading...

FRPD dhe LRI po proteston para Ministrisë së Brendshme duke kërkuar dorëheqjen e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj.

Ata e kanë vendosur ministrin në shënjestër të akuzave duke artikuluar se në bazë të denoncimit të “Babales” vëllai i tij është i implikuar në trafikun e drogës.

Protesta po zhvillohet poshtë zyrës së Xhafajt, duke i kërkuar sërish dorëheqjen.

Protesta është organizuar tre ditë radhazi ku si kohë është përcaktuar mbasditja pasi pjesa më e madhe e të rinjve ndodhen të angazhuar dhe nuk mund të ishin pjesë e tubimit gjatë orëve të paradites. (TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . FRPD dhe LRI bëjnë një protestë pas pune: Të largohet Xhafaj i drogës, kaq mjafton FRPD dhe LRI bëjnë një protestë pas pune: Të largohet Xhafaj i drogës, kaq mjaftonRating: 5.0
To Top