Lajme

FOTOT: Hekuri, betoni dhe eskavatorët pushtojnë Valbonën, ja si po e shkatërrojnë Hec-et këtë mrekulli

Kur shkon në Valbonë, rrugës të bien në sy këto rrethime , tabela e roje që të thonë mos fotografo.

Por në fotografuam, se nuk na rrihej pa e dërguar në dritare.net që ta shohin ata ambjentalistët e Parkut të Liqenit.

Shikoni si po shkatërrohen këto bukuri të rralla, ku janë ambjentalistët që bënë namin kur u ndërtua këndi i lojrave te liqeni, ku nuk u pre asnjë pemë? Dini gjë?

Mbase fotot nuk kanë efektin e duhur se janë bërë në distancë, ngaqë nuk të lejojnë.

Është plot roje, beton e zhurmë Valbona, tani.

Zhurma e betoniereve shkon bujtinë, me bujtine, si zhurma e bishës që po vret të bukurën.

Valbona na la. Të na rrojnë ambjentalistët./dritare.net/

Loading...

Kur shkon në Valbonë, rrugës të bien në sy këto rrethime , tabela e roje që të thonë mos fotografo.

Por në fotografuam, se nuk na rrihej pa e dërguar në dritare.net që ta shohin ata ambjentalistët e Parkut të Liqenit.

Shikoni si po shkatërrohen këto bukuri të rralla, ku janë ambjentalistët që bënë namin kur u ndërtua këndi i lojrave te liqeni, ku nuk u pre asnjë pemë? Dini gjë?

Mbase fotot nuk kanë efektin e duhur se janë bërë në distancë, ngaqë nuk të lejojnë.

Është plot roje, beton e zhurmë Valbona, tani.

Zhurma e betoniereve shkon bujtinë, me bujtine, si zhurma e bishës që po vret të bukurën.

Valbona na la. Të na rrojnë ambjentalistët./dritare.net/

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . FOTOT: Hekuri, betoni dhe eskavatorët pushtojnë Valbonën, ja si po e shkatërrojnë Hec-et këtë mrekulli FOTOT: Hekuri, betoni dhe eskavatorët pushtojnë Valbonën, ja si po e shkatërrojnë Hec-et këtë mrekulliRating: 5.0
To Top