Lajme

Femra – Nëse i dalloni këto 20 shenja, na vjen keq por partneri po fle me dikë tjetër

Është lajmi më i tmerrshëm që mund të marrësh ndërkohë që je në një lidhje.

Tradhtia të bën të ndryshosh mënyrën si i mendon gjërat dhe të vësh në dyshim edhe fjalët e personave më të besuar.

Të gjithë dëgjojmë më së shumti se janë meshkujt ata që tradhtojnë më shumë, ndaj tregoni shumë kujdes me partnerin tuaj, i cili ne nje moment mund te kthehet ne “gjarper”…

Kontrolli i telefonit është mënyra më e ulët e zbulimit të një pabesie, më e mira është ajo e vënies re të disa sjelljeve paralajmëruese.

Nëse ju bezdis gjatë gjithë kohës edhe për gjëra të vogla

Një mikeshe e re shfaqet papritmas

Nëse ju bezdis gjatë gjithë kohës edhe për gjëra të vogla

Një mikeshe e re shfaqet papritmas

Menjanon te tregoje rutinen e perditshme

Duket sikur e ka mendjen tek ju por në fakt po mendon për dikë tjetër

Kur përballeni me të qëndron i heshtur

Fsheh telefonin për të mos e zbuluar

Nuk është më i interesuar në romancën tuaj

Fiksohet me telefonin dhe nuk ju kushton me asnje rëndësi

I dalin p..

Loading...

Është lajmi më i tmerrshëm që mund të marrësh ndërkohë që je në një lidhje.

Tradhtia të bën të ndryshosh mënyrën si i mendon gjërat dhe të vësh në dyshim edhe fjalët e personave më të besuar.

Të gjithë dëgjojmë më së shumti se janë meshkujt ata që tradhtojnë më shumë, ndaj tregoni shumë kujdes me partnerin tuaj, i cili ne nje moment mund te kthehet ne “gjarper”…

Kontrolli i telefonit është mënyra më e ulët e zbulimit të një pabesie, më e mira është ajo e vënies re të disa sjelljeve paralajmëruese.

Nëse ju bezdis gjatë gjithë kohës edhe për gjëra të vogla

Një mikeshe e re shfaqet papritmas

Nëse ju bezdis gjatë gjithë kohës edhe për gjëra të vogla

Një mikeshe e re shfaqet papritmas

Menjanon te tregoje rutinen e perditshme

Duket sikur e ka mendjen tek ju por në fakt po mendon për dikë tjetër

Kur përballeni me të qëndron i heshtur

Fsheh telefonin për të mos e zbuluar

Nuk është më i interesuar në romancën tuaj

Fiksohet me telefonin dhe nuk ju kushton me asnje rëndësi

I dalin punë të papritura kur ju duhet me shume ne krah…

Blen rroba të reja

Blen të brendshme të reja

Kalon më pak kohë me familjen apo miqtë

Vini re se po distancohet emocionalisht

Nuk i përgjigjet telefonatave kur është me ju

Futet në mendime dhe nuk ju kushton rëndësi

Shijon pavarësinë e tij

Largohet sapo e marrin në telefon

Ajo që bën kur është jashtë ngjall dyshime

Ndjeni aromën e huaj në trupin e tij

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Femra – Nëse i dalloni këto 20 shenja, na vjen keq por partneri po fle me dikë tjetër Femra – Nëse i dalloni këto 20 shenja, na vjen keq por partneri po fle me dikë tjetërRating: 5.0
To Top