Lajme

Fantastike: Urime sapo erdhi ky Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri

Fantastike: Urime sapo erdhi ky Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri.

Me datën 15 janar u nënshkrua kontrata në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë përfituese “PBC” shpk.

Në këtë kontratë parashihet kalimi i mbajtjës së provimit teorik për patent shofer nga forma manuale e deri tanishme, në atë elektronike, tani do të ketë edhe ndryshim të moshës për paraqitjen e lejes, po ashtu edhe për ata që duan ta paraqesin lejen për patent shofer, çmimi do të jetë shumë më i ulët, ja sa do të jetë

Loading...

Fantastike: Urime sapo erdhi ky Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri.

Me datën 15 janar u nënshkrua kontrata në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe kompanisë përfituese “PBC” shpk.

Në këtë kontratë parashihet kalimi i mbajtjës së provimit teorik për patent shofer nga forma manuale e deri tanishme, në atë elektronike, tani do të ketë edhe ndryshim të moshës për paraqitjen e lejes, po ashtu edhe për ata që duan ta paraqesin lejen për patent shofer, çmimi do të jetë shumë më i ulët, ja sa do të jetë

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Fantastike: Urime sapo erdhi ky Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Maqedoni, Kosovë dhe Shqipëri Fantastike: Urime sapo erdhi ky Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Maqedoni, Kosovë dhe ShqipëriRating: 5.0
To Top