Lajme

EMRI: Një tjetër gjyqtar “ngec në rrjetën” e Vetting-ut

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur shkarkimin e gjyqtares së Gjykatës Kushtetuese Altina Xhoxhaj.

“Komisioni e konsideron të mbyllur procesin e rivlerësimit. Trupa gjykuese vendosi me shumicë votash shkarkimin nga detyra të subjektit të rivlerësimit”, deklaroi KPK.

Gjatë shqyrtimit të dosjes së anëtares së Kushtetueses, KPK-ja konstatoi mospërputhje në deklarim të burimin e parave, vendime në konflikt interesi, mbajtjen e një sasie të madhe cash, mungesë të ardhurash për blerjen e një apartamenti 109 m2 në vitin 2005 si dhe probleme me një truall në Gjirin e Lalzit. (TemA)

Loading...

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur shkarkimin e gjyqtares së Gjykatës Kushtetuese Altina Xhoxhaj.

“Komisioni e konsideron të mbyllur procesin e rivlerësimit. Trupa gjykuese vendosi me shumicë votash shkarkimin nga detyra të subjektit të rivlerësimit”, deklaroi KPK.

Gjatë shqyrtimit të dosjes së anëtares së Kushtetueses, KPK-ja konstatoi mospërputhje në deklarim të burimin e parave, vendime në konflikt interesi, mbajtjen e një sasie të madhe cash, mungesë të ardhurash për blerjen e një apartamenti 109 m2 në vitin 2005 si dhe probleme me një truall në Gjirin e Lalzit. (TemA)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . EMRI: Një tjetër gjyqtar “ngec në rrjetën” e Vetting-ut EMRI: Një tjetër gjyqtar “ngec në rrjetën” e Vetting-utRating: 5.0
To Top