Lajme

E thotë zonja Meri/ Kjo shenjë Horoskopi martohet këtë vit

Astrologe Meri njofton se asteroidi “Ira” që ka të bëjë me martesën do të ngjyroset me tendencën e shërimit të traumave në marrëdhëniet bashkëshortore.

Sipas Merit këtë periudhë nuk do mungojnë xhelozitë, inatet, sherret, por çdo gjë në funksion të forcimit apo ekuilibrimit. Megjithatë në përshkrimin e astrologes për të gjitha shenjat, njëra prej tyre do kërkojë të bëjë martesë dhe bëhet fjalë për Shigjetarin.

“Shigjetari do kerkoj dashuri per martese pasi nuk pranon deshtimin dhe kerkon te arrij nje martese”, njofton Meri.

Loading...

Astrologe Meri njofton se asteroidi “Ira” që ka të bëjë me martesën do të ngjyroset me tendencën e shërimit të traumave në marrëdhëniet bashkëshortore.

Sipas Merit këtë periudhë nuk do mungojnë xhelozitë, inatet, sherret, por çdo gjë në funksion të forcimit apo ekuilibrimit. Megjithatë në përshkrimin e astrologes për të gjitha shenjat, njëra prej tyre do kërkojë të bëjë martesë dhe bëhet fjalë për Shigjetarin.

“Shigjetari do kerkoj dashuri per martese pasi nuk pranon deshtimin dhe kerkon te arrij nje martese”, njofton Meri.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . E thotë zonja Meri/ Kjo shenjë Horoskopi martohet këtë vit E thotë zonja Meri/ Kjo shenjë Horoskopi martohet këtë vitRating: 5.0
To Top