Lajme

Demiraj tregon sa është e rrezikuar Kosova nga Serbia

Demiraj tregon sa është e rrezikuar Kosova nga Serbia (Video)
Loading...

Demiraj tregon sa është e rrezikuar Kosova nga Serbia (Video)

Demiraj ka thënë se kjo nuk mund të ndodh, pasi janë investuar miliona dollarë nga miqtë ndërkombëtarë.

Tutje Demiraj ka thënë se Ushtria e Kosovës është dashur të krijohet pesë ose gjashtë vite më parë.

“Kosova tashmë si shtet me të gjitha njohjet e saj duhet të ketë ushtrinë e saj dhe buxhet më të madh në mënyrë që edhe Kosova të bëhet pjesë e NATO-s sa më shpejt”, tha Demiraj në Ballë për Ballë të Klan Kosovës.

Ai ka thënë se FSK-ja por edhe Ushtria e Shqipërisë, kanë edhe shumë nevoja të tjera.

“FSK-së nuk i mungon vetëm armatimi, FSK ka shumë nevoja tjera – mjete të transportit, mjete strategjike, artileri, njësitet speciale, mbështetje logjistike, mbështetje nga ajri. Shtete tona nuk i kanë, por shpresojmë t’i kenë të në ardhmen”, tha Demiraj

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Demiraj tregon sa është e rrezikuar Kosova nga Serbia Demiraj tregon sa është e rrezikuar Kosova nga SerbiaRating: 5.0
To Top