Lajme

Çifti detyrohet t’i thotë lamtumirë njëri-tjetrit, pasi migracioni e kthen gruan në shtëpi (Video)

Ky është momenti i prekshëm kur një çift detyrohen t’i thonë njëri tjetrit “lamtumirë” në aeroport.

Për shumë kë, aeroporti i Birminghamit shënon një fillim të pushimeve për t’u larguar nga realiteti apo të pushimeve për të marrë diell.

Por dje, ky aeroport ishte një sfond i lamtumirës së dashurisë së Richard Broën dhe Christy Manganti, pasi atë migracioni e ktheu në Filipine.

Pamjet e marra para aeroportit, shfaqin çiftin duke qëndrua para njëri tjetrit dhe duke u shikuar në sy përderisa përshëndesin njëri tjetrin, para se të ndaheshin.

Broën, 54 vjeç, tha: “Isha kaq i tronditur kur e pash atë tek detyrohej të largohej. Ne ishim plot shpresë se do të mund të jetonim së bashku dhe të martoheshim. Por tani gjithçka ka ndryshuar, dhe kushton shumë para.

Loading...

Ky është momenti i prekshëm kur një çift detyrohen t’i thonë njëri tjetrit “lamtumirë” në aeroport.

Për shumë kë, aeroporti i Birminghamit shënon një fillim të pushimeve për t’u larguar nga realiteti apo të pushimeve për të marrë diell.

Por dje, ky aeroport ishte një sfond i lamtumirës së dashurisë së Richard Broën dhe Christy Manganti, pasi atë migracioni e ktheu në Filipine.

Pamjet e marra para aeroportit, shfaqin çiftin duke qëndrua para njëri tjetrit dhe duke u shikuar në sy përderisa përshëndesin njëri tjetrin, para se të ndaheshin.

Broën, 54 vjeç, tha: “Isha kaq i tronditur kur e pash atë tek detyrohej të largohej. Ne ishim plot shpresë se do të mund të jetonim së bashku dhe të martoheshim. Por tani gjithçka ka ndryshuar, dhe kushton shumë para.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Çifti detyrohet t’i thotë lamtumirë njëri-tjetrit, pasi migracioni e kthen gruan në shtëpi (Video) Çifti detyrohet t’i thotë lamtumirë njëri-tjetrit, pasi migracioni e kthen gruan në shtëpi (Video)Rating: 5.0
To Top