Lajme

Arta Marku risjell në Tiranë prokurorin Anton Martini, i besohen dosjet e ‘nxehta’

Kryeprokurorja e përkohshme Arta Marku vijon ndryshimet në kuadër të riorganizimit të prokurorive.

Report TV shkruan se Marku ka vendosur që të rikthejë në Tiranë në Prokurorinë e Krimeve të Rënda, prokurorin Anton Martini.

Ky i fundit ishte drejtues i Prokurorisë së Shkodrës prej 6 muajsh, ndërsa tashmë vendin e tij do ta zerë prokurori Ylli Pjetërnikaj, i cili më parë ka mbajtur detyrën e ndihmësit ligjor në Prokurorinë e Përgjithshme.

Nesër pritet që të bëhet prezantimi i prokurorit Pjetërnikaj në Shkodër.

Ndërsa Anton Martinit tek Krimet e Rënda, do i besohet një strukturë dhe dosje të rëndësishme hetimore.

Pak kohë më parë kryeprokurorja e përkohshme Arta Marku shkarkoi nga detyra e drejtuesit të Prokurorisë së Krimeve të Rënda Besim Hajdarmatajn dhe në vendin e tij emëroi Donika Prelën.

Ndërkohë që vijon riorganizimi te Krimet e Rënda me strukturat e reja që do të ngrihen.

Loading...

Kryeprokurorja e përkohshme Arta Marku vijon ndryshimet në kuadër të riorganizimit të prokurorive.

Report TV shkruan se Marku ka vendosur që të rikthejë në Tiranë në Prokurorinë e Krimeve të Rënda, prokurorin Anton Martini.

Ky i fundit ishte drejtues i Prokurorisë së Shkodrës prej 6 muajsh, ndërsa tashmë vendin e tij do ta zerë prokurori Ylli Pjetërnikaj, i cili më parë ka mbajtur detyrën e ndihmësit ligjor në Prokurorinë e Përgjithshme.

Nesër pritet që të bëhet prezantimi i prokurorit Pjetërnikaj në Shkodër.

Ndërsa Anton Martinit tek Krimet e Rënda, do i besohet një strukturë dhe dosje të rëndësishme hetimore.

Pak kohë më parë kryeprokurorja e përkohshme Arta Marku shkarkoi nga detyra e drejtuesit të Prokurorisë së Krimeve të Rënda Besim Hajdarmatajn dhe në vendin e tij emëroi Donika Prelën.

Ndërkohë që vijon riorganizimi te Krimet e Rënda me strukturat e reja që do të ngrihen.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Arta Marku risjell në Tiranë prokurorin Anton Martini, i besohen dosjet e ‘nxehta’ Arta Marku risjell në Tiranë prokurorin Anton Martini, i besohen dosjet e ‘nxehta’Rating: 5.0
To Top