Lajme

Arben Ahmetaj shkarkon një kryetar dhe 13 inspektorë të ISSH-së: Çdo muaj do largojmë punonjësit më të dobët

Ministri i Financave Arben Ahmetaj, ka zhvilluar një takim me Drejtorite rajonale te Sigurimeve Shoqerore.

Në këtë takim, Ahmetaj ka shkarkuar 13 inspektore te kontributeve ne drejtorite rajonale dhe nje kryetar dege.

“Kemi vendosur objektiva te matshem performance per cdo inspektor.

Çdo muaj do te largohen nga puna inspektoret me performancen me te ulet.

Zinxhiri i pergjegjesisë do ts shtrihet nga drejtoret rajonale, deri tek inspektoret ne terren.

ISSH duhet te kthehet ne nje institucion qe arketon te ardhura ne favor te buxhetit te shtetit.

Rritja e performances, do zbatojme metodologji te re pune. Nderlidhje online me sistemin e tatimeve per kontributet”, ka thënë Ahmetaj gjatë fjalës së tij.

Loading...

Ministri i Financave Arben Ahmetaj, ka zhvilluar një takim me Drejtorite rajonale te Sigurimeve Shoqerore.

Në këtë takim, Ahmetaj ka shkarkuar 13 inspektore te kontributeve ne drejtorite rajonale dhe nje kryetar dege.

Kemi vendosur objektiva te matshem performance per cdo inspektor.

Çdo muaj do te largohen nga puna inspektoret me performancen me te ulet.

Zinxhiri i pergjegjesisë do ts shtrihet nga drejtoret rajonale, deri tek inspektoret ne terren.

ISSH duhet te kthehet ne nje institucion qe arketon te ardhura ne favor te buxhetit te shtetit.

Rritja e performances, do zbatojme metodologji te re pune. Nderlidhje online me sistemin e tatimeve per kontributet”, ka thënë Ahmetaj gjatë fjalës së tij.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Arben Ahmetaj shkarkon një kryetar dhe 13 inspektorë të ISSH-së: Çdo muaj do largojmë punonjësit më të dobët Arben Ahmetaj shkarkon një kryetar dhe 13 inspektorë të ISSH-së: Çdo muaj do largojmë punonjësit më të dobëtRating: 5.0
To Top