Lajme

Alarmi për tërmet në orën 23.30 i rremë, Xhaçka: Autorin do e gjejmë dhe do dënohet me burg

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka në një dalje për mediat në lidhje me alamin fals për një tërmet në orën 23:30 ka ftuar qytetarët që të qëndrojnë në shtëpitë e tyre dhe të mos krijojnë panik.

Xhaçka tha se termetet nuk parashikohen dhe autorët e këtij lajmi të rremë do të dënohen me burg.

“Do gjejmë autorin e këtij akti kriminal, i cili do të dënohet me burg. Tëmetet nuk mund të parashikohen, kjo është idiotësi. Kjo që ka ndodhur sot që ka përhapur panik në njerëz, është një shpikje perverse e një mendjeje të sëmurë.

I ftojmë qytetarët që të qëndrojnë në shtëpinë e tyre dhe të mos përhapin panik. Edhe kodi penal në nenin 207 e dënon përhapjen e njoftimeve të rreme, që përhapin pasiguri dhe panik“, deklaroi ministria Xhaçka.

Loading...

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka në një dalje për mediat në lidhje me alamin fals për një tërmet në orën 23:30 ka ftuar qytetarët që të qëndrojnë në shtëpitë e tyre dhe të mos krijojnë panik.

Xhaçka tha se termetet nuk parashikohen dhe autorët e këtij lajmi të rremë do të dënohen me burg.

“Do gjejmë autorin e këtij akti kriminal, i cili do të dënohet me burg. Tëmetet nuk mund të parashikohen, kjo është idiotësi. Kjo që ka ndodhur sot që ka përhapur panik në njerëz, është një shpikje perverse e një mendjeje të sëmurë.

I ftojmë qytetarët që të qëndrojnë në shtëpinë e tyre dhe të mos përhapin panik. Edhe kodi penal në nenin 207 e dënon përhapjen e njoftimeve të rreme, që përhapin pasiguri dhe panik“, deklaroi ministria Xhaçka.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Alarmi për tërmet në orën 23.30 i rremë, Xhaçka: Autorin do e gjejmë dhe do dënohet me burg Alarmi për tërmet në orën 23.30 i rremë, Xhaçka: Autorin do e gjejmë dhe do dënohet me burgRating: 5.0
To Top